top of page
Onze studio

We hebben een cosy studio, waar we met 3 tegelijk kunnen trainen op E-Move en 1 relaxruimte waar men E-shape of E-relieve kan doen. 

Je kan uiteraard ook voedingssupplementen en ondersteunende gels kopen. We hebben een grote parking. KreaFit is het kleine zusje van Kreadance DiVa, die ook kan gaan trainen met sporters of dansers die de juiste impulsen kunnen gebruiken naar gelang hun doelstelling, maar onze studio is eveneens open voor minder actieve sporters die de rug willen verstevigen of gewoon op een gezellige manier fit willen blijven. 

PHOTO-2021-03-24-14-34-27.jpg
PHOTO-2021-03-24-14-34-26.jpg
Onze Trainers

Dimitri Covent: 

Dansleraar en ervaren sporter die iets meer het actiever deel voor zijn rekening zal nemen. Hij heeft zijn doel ervan gemaakt om zijn kennis van uit de danswereld over te brengen naar het E-Fit gebeuren om zo dansers sterker te kunnen maken in kracht, balance en sprongkracht. 

Gina Martens: 

Is zelfstandig Gezondheidsconsulente die iedereen heel graag wil helpen met het verliezen van overtollige kilootjes, cellulitus... maar eveneens zal werken aan de versteviging van de rug, reuma, artrose enzovoort.

bottom of page